Compact Sheer Mineral Pressed Powder Miracle

Assalamualaikum and Hi semua !!!!


Dah makan ke? Panas betul bape bulan ni kan? biasala Ramadhan hampir tiba dan raya pun bakal menjelang. Waaaa tak sabaq ye kami nak raya sakan ... hehe.. Tapi lagi best kan dapat bergaya dengan muka yang gojes, kulit yg mukus, bebas parut2 dan jerawat .. Sape mau camtu? Tanya la pakar Beauty consultant anda sekarang !!!!!! Hari ni kami share mana yg tak suka atau takmondai pakai jenis liquid, MK ada jenis compact . Hebat kan!!!!! nama dia πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»


Sheer Mineral Pressed Powder

.
"Wanita kini mula menyedari betapa pentingnya bedak. Ia merupakan produk solekan pelbagai guna. Dengannya, wajah kelihatan halus dan gebu. Dengannya, penyamar noda dapat bertahan lebih lama. Ia juga membantu menyempurnakan alas mekap."
.
Apa yang best dengan bedak ni berbanding compact powder di luar sana?
πŸ‘ΌπŸ» Memberi litupan menyeluruh
πŸ‘ΌπŸ» Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
πŸ‘ΌπŸ» Formula sehalus sutera
πŸ‘ΌπŸ» Memberi rona samar pada kulit
πŸ‘ΌπŸ» Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
πŸ‘ΌπŸ» Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
πŸ‘ΌπŸ» Mudah diadun dengan warna solekan lain
πŸ‘ΌπŸ» Mudah digunakan
πŸ‘ΌπŸ» Aplikasi yang sempurna tanpa cela
πŸ‘ΌπŸ» Kulit tidak berminyak atau melekit
πŸ‘ΌπŸ» Menyegarkan kulit
πŸ‘ΌπŸ» Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah
πŸ‘ΌπŸ» Tahan lebih lama
πŸ‘ΌπŸ» Menyempurnakan solekan sepanjang hari
.
πŸ’‹ Ha, best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih bedak yang mana? Hubungi saya,

Boleh hubungi Shima kat 018-2125854 untuk book class free facial and belajar basic make up

Shima juga boleh COD area Shah alam, Subang Jaya, Setia Alam, Klang, Puchong juga boleh. Yang jauh Shima post laju2 hehe. Free postage je

Mary Kay Malaysia


#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #beautiful #mineralpowder #marykaypowder #original #skincaremalaysia #pretty #girls #woman #belajarmakeup


Comments

Popular Posts