CLASS FOR SECRETE CLUB FOR MOMMIES!! (SCFM)


Assalammualaikum dan salam sejahtera...

PERHATIAN!!...INI ADALAH SPECIAL ENTRY FOR ANIEDA's GROUP MEMBER AT SCFM

Anieda sebagai Beauty Consultant akan mengajar hot mommies dengan teknik pencucian muka dengan betul dan juga teknik basic make up (bagi mereka yang sukakan kecantikan) dengan menggunakan produk Mary Kay sepenuhnye secara PERCUMA. Anda akan merasai sendiri produk ini dengan menyentuh kulit muka anda sendiri. Kebanyakan yang menggunakan produk ini sangat berpuas hati.

Mary Kay Office Petaling Jaya

Tempat disediakan adalah selesa..Anieda mengaturkan tempat di Emjay Beauty Salon lebih kurang sama seperti gambar diatas...Di Atas tu layout di Mary Kay Office PJ. Maksimum yang boleh dimuatkan utk 1 sesi dalam 10 org (di Emjay Saloon)..Jumlah yang join dlm contest Anieda 40 org..Jika ramai bersetuju utk berkumpul dalam class yg bakal hevokk giler nnti (boleh bayangkan kecoh giler bila korang berjumpa nnti) so Anieda akan mendapatkan assistant utk tolong Anieda nnti.



Bagi sesiapa yang ingin membuat secara berseorangan juga tidak menjadi masalah ;)..anda akan dilayan lebih mendalam dan lebih perhatian..kadang2 ada juga yang malu2 jika berada didalam kelompok yang ramai..Anieda tiada masalah bg individu yg datang berseorangan..anda akan tetap diberi perhatian sebaik mungkin..


Dibawah adalah salah satu set Skin Care yang digunakan bagi kulit Kombinasi..Mary Kay ada 3 Formula yang akan digunakan mengikut kesesuaian jenis kulit. Produk untuk penjagaan kulit yang akan digunakan adalah :


1. CLEANSER
2. MASKER
3. FRESHENER
4. MOISTURIZER

Diakhiri dengan mempelajari teknik make up samada ingin belajar teknik make up utk malam atau siang. Produk yang akan digunakan adalah


5. FOUNDATION
6. MAKE UP & COLORS


Senario Semasa Skin Care Class & Make Up Dijalankan

Anieda akan memberi tip teknik penjagaan kulit di wajah

Anda perlu merasai sendiri produk dengan menyentuh diwajah anda sendri..bukankah ianya suatu yang menyeronokkan


Bagi mengakhiri sesi Skincare, teknik make up akan diajar, dan anda sendiri yang akan mencubanye..tp kat atas tu Beauty Consultant lain yg tolong ajar dulu kat Guest.


Lepas dh cantek2..boleh lah nk mempossing kan diri hahaha!!..part ni nnti lagi kecoh...smua kalo leh x nak missed amik gambor sbb masing2 dh kiut miut kan kan kan..


Pn Anieda
012-9068631
email :
yusnieda_mohamad@yahoo.com.my
Facebook
Yusnieda Mohamad


TEMPAT :
Emjay Beauty Salon,

No.15A, Tingkat 1 (di atas Restoran Ayam Penyet),
Jalan Tengku Ampuan Zabedah E9/E,
Seksyen 9, 40100 Shah Alam,
Selangor.

TARIKH :
3 / 12 / 2011 (SABTU)

AGENDA :

2.00 ptg Ketibaan Tetamu

2.15 ptg Sesi Pengenalan dan Berkenalan

2.30 ptg Sesi Skin Care

3.30 ptg Teknik Make Up Asas

4.30 ptg Sesi Refreshment

5.00 ptg Minum petang disediakan - Bersurai

* Kemudahan Surau disediakan

*Sesiapa yg ada nk bawak kawan2 lain pun boleh, tp perlu diberitahu awal utk persediaan tempat

*disebabkan saya telah kehilangan list nama yg join contest saya, jadi saya mengajak kawan-kawan SCFM yang telah add saya sbg friend mereka utk join Beauty Workshop saya secara PERCUMA..

*Camne??? ada yg berminat x nk join...FREE je laah..jgn risau..xde kena bayaran pe2..x perlu bwk pe2 pun..tp kalo nk bwk teman lain..bawaklah..anieda xde kenakan charge pe2 pun...sbnrye..kalo korang x join kira rugi laaa hehehehee..mana ada org blaja make up and dpt teknik skin care secara FOC kan...so mesti korang x caya kalao Mary kay mmg FOC...(Melainkan kalo ada makanan / hotel / or lucky draw, biasanya kami kenakan charge..berbaloi dgn tpt dan makanan and lucky draw tu)...
Okieeess...hopefully dapat jumpa u allllllllllsss d verrryyyy sooooonnnn!!!

Lastly...enjoy d Commercial Break!!! Wuuuhhuhuuu

































Comments

Popular Posts