Friday, September 24, 2010

Produk Mary Kay


Mary Kay Promotion For Christmas
Grab this Chance
SILA KLIK PADA PIC DIATAS UTK MENDAPAT GAMBARAN YG JELAS

Set Timewise Body Lotion - bagi sesiapa yg menjaga badan untuk mengempiskan perut dgn membuang lemak2 diperut dan juga ingin menjaga bahagian leher yg bakal berkedut mengikut usia serta menjaga bahagian tangan yg kebyakan mengabaikannye...akan mendapat PERCUMA Timewise Age fighting Eye Cream, krim utk bahagian mata untuk menghilangkan kedutan akibat umur atau kesan dari riak muka (ketawa/bercakap w/pun masih muda)

Set Timeswise Microdermabrasion Step 1 dan Step 2, khusus utk menghilangkan bekas jerawat atau parut, juga mengecilkan pores dan utk menghaluskan dan melembutkan kulit..akan mendapat PERCUMA timewise Targated action Line reducer yg mana sesuai utk menutup kesan kedutan atau kulit yg x sekata dalam tempoh 10minit dan akan kekal hingga 24jam...sesuai utk pengantin atau kpada sesiapa yg ada majlis boleh gunakan product ini..mmg betul2 memberi kesan dlm temph 10 minit shaja.

SILA KLIK PADA PIC DIATAS UTK MENDAPAT GAMBARAN YG JELAS

Berita menggembirakan kepada sesiapa yang ingin mendapatkan set Melacep Whitening System (pencerahan kulit) akan mendapat PERCUMA Clutch yg sungguh comel dan elegant. Sesuai dibawa kesemua majlis...Khusus kepada sesiapa yg ingin mendapatkan wajah yg flawless, even-toned skin, dan hilangkan bintik hitam dan melindungi dr UV
INGAT..tiada peeling dalam produk dari Mary Kay..;)

Mary Kay COmpact Pro (Unfilled) RM150
Disebabkan ramai regular customer Anieda tanya tentang compact ni, Anieda explain mmg compact ni limited edition, tup2 Mary Kay dah mula keluarkan compact ni..so betapa hepi nye diaorg so tak susah dh nk dptkan compact pro ni...

Mary Kay Compact Pro (Unfilled)
RM150


Mary Kay Compact
RM55

Best tau MK compact pro ni...anda semua leh pilih apa jenis make up nk letak dlm tu..and smuanye magnetik..x kan jatuh...pallet tu smua ada magnet...terpulang pada anda nk letak kat ruang lipstik tu leh jugak letak mascara...tmpt letak pressed powder leh letak mineral color byk2 pn boleh...mmg best...
MK compact (kecil tu) sesuai lah kalo nk letak dlm handbag...so leh bwk color yg terpilih je ikut kesesuaian ;) kalau nk tengok You TUbe leh scroll ke bwh.


Sesiapa yang berminat dengan color lipstik ni boleh lah sms/call Anieda..ini adalah Limited Edition dr Mary Kay...dilancarkan masa promosi utk Hari Raya lepas...so ini je yg tinggal 1 ditangan Anieda...color nye sungguh matte...pakai sket je...lps tu kalo pakai lips gloss lg cantek...harga cuma RM48 shaja..dan FREE DELIVERY...berminat x?? cepat2 rebut peluang ni..



Anieda nak tunjukkan beberapa produk dari Mary Kay. Anieda cuma tunjukkan beberapa produk yang terpilih dan yang mana customer punye favourite & juga beberapa product baru dr Mary Kay. Hope enjoy dengan product kami..


Ingin kelihatan kulit "Flawless" (tiada cela)? Inginkan kulit yang sempurna? Mengapa tidak ingin mencuba produk Mary Kay secara PERCUMA? Masih tak percaya ke?

Mary Kay baru sahaja melancarkan Timewise Trial Miracle set ni pada 16 September 2010 diatas permintaan orang ramai yang ingin mencuba produk Mary Kay...set ni sesuai bg set permulaan bg sesiapa yg ingin mencuba atau pun bg sesiapa yg suka travel, so set ni amat sesuai skali.
Harga cuma RM180 shaja


Pertama sekali, sebelum kita nak mencantikkan wajah dengan produk make up, kita kena lah bersihkan muka kita dulu kan. Okey, sila tengok produk skin care dibawah. Set ni juga bagus utk kepada sesiapa yg pertama kali menggunakan produk Mary Kay atau bg sesiapa yg ingin merawat kulit mereka yg bermasalah (sensitif). Set Botanical ini juga sesuai utk memulihkan kulit mereka sebelum mereka menggunakan produk advance Mary Kay seperti memutihkan kulit atau menghaluskan kulit


Mary Kay Botanical Customized Skin Care Collection

Keharmonian Sejati akan menjadi milik anda dan kulit anda dengan Mary Kay Botanical Customized Skin Care Collection. Setiap produk mengandungi Bio-Enriched™ complex-satu
sebatian ramuan bahan botani berkhasiat yang termasuk:
Ginseng - Sejak berabad-abad lamanya ginseng digunakan sebagai ramuan perapi kulit
Buah Delima - Satu sumber yang kaya dengan antioksidan, terkenal untuk meneutralkan radikal bebas yang berpotensi membahayakan kulit.
Oat - Memperelok penampilan kulit kerana ia menenang dan melembapkan kulit.

* Oleh itu, kepada yang kulit mereka yang benar2 sensitive, tidak perlu susah hati atau ragu2 untuk mencuba produk ini kerana bahan2 yang digunakan adalah daripada tumbuh2 an dan tiada campuran dengan bahan chemical yang berbahaya. Anieda cuma ingin memastikan dahulu jenis kulit mereka sebelum mencuba pruduk ini.

Set Botanical (Formula 1)

Untuk Kulit Kering

Hibiscus ditambahkan:
• Untuk faedah antioksidan dan antikeradangan
• Untuk melegakan rasa “ketat” dan kemerahan

FORMULA 1: 84% daripada wanita berkulit kering yang mengambil bahagian mengalami kulit berasa lembut*


Harga 1 set cuma RM285 sahaja
Cleanser RM65
Mask RM75
Freshener RM65
Moisturizer RM80
* Free Gift - Facial Cloth

Set Botanical (Formula 1) sesuai untuk kulit kering yang biasanye umur dlm lingkungan 40 keatas. Akan memberi xtra kelembapan. So muka akan nampak segar. Kulit tidak akan nampak lesu/maya tetapi ada nampak kelembapan dan kesegaran.


Set Botanical (Formula 2)

Untuk Kulit Normal


Beech Tree Bud ditambahkan:
• Untuk keseimbangan kulit yang cantik
• Untuk menggiatkan proses semula jadi kulit
• Untuk mencergas dan menyegarkan kulit

FORMULA 2: 94% daripada wanita berkulit normal yang mengambil bahagian menyaksikan kulit yang tampak sihat *

Harga 1 set cuma RM285 sahaja
Cleanser RM65
Mask RM75
Freshener RM65
Moisturizer RM80
* Free Gift - Facial Cloth

Set Botanical (Formula 2) sesuai untuk kulit kombinasi khusus untuk kulit normal atau berminyak. Ianya akan memberi keseimbangan kelembapan. Ramai kulit Asia memakai set formula 2 ni.


Set Botanical (Formula 3)

Untuk Kulit Berminyak

Witch Hazel ditambahkan:
• Untuk menjernihkan kulit
• Untuk mengawal penghasilan minyak sebagai astringen lembut
• Dengan kandungan tanin yang tinggi, sejenis antioksidan kuat yang dapat mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.

FORMULA 3: 81% daripada wanita berkulit berminyak yang mengambil bahagian mengalami kulit yangberasa seimbang *




Harga 1 set cuma RM285 sahaja
Cleanser RM65
Mask RM75
Freshener RM65
Moisturizer RM80
* Free Gift - Facial Cloth

Set Botanical (Formula 3) sesuai untuk kulit yang berminyak hingga menjadi berjerawat. Ianya akan mengawal minyak yang berlebihan, dan kulit kita masih memerlukan minyak.


*Berdasarkan pendapat pengguna dalam kajian selama dua minggu.

Okey, untuk pengetahuan semua, Anieda akan bg anda mencuba produk
Mary Kay Botanical Customized Skin Care Collection. So, anda semua kena pastikan jenis kulit barulah Anieda memberi Formula produk mengikut kesesuaian kulit anda.

Kepada yang berminat dengan produk skin care ni, tp mereka rasa tiada kesempatan masa nak handle muka, haaa....dibawah ni adalah produk yang sesuai skali untuk anda.



Harga 1 set cuma RM520 sahaja
Cleanser RM105
Moisturizer RM115
Day Solution RM150
Night Solution RM150
* Free Gift - Creme Lipstick RM48 (boleh pilih color)

Produk ni adalah Set Time Wise. Ada khusus utk 2 jenis kulit. Kulit berminyak & kering. So kena tau jenis kulit muka kita. Sbb bukan 1 produk utk smua jenis kulit. Set produk ni sesuai utk pelajar atau sesiapa yg xde masa nk jaga muka sangat.

*2 botol yang kecik tu adalah tambahan. Ianya adalah Day & Night Solution. Krim tambahan yang digunakan pada waktu siang dengan pelindungan SPF25. Untuk Night Solution adalah lebih kpd rawatan (treatment) pada kulit dalam masa kita tidur atau berehat diwaktu malam. Anieda mmg suka dengan set ni. Untuk pengetahuan semua set ni adalah set yang paling disukai ramai..



Set Acne Prone Skin pula khusus untuk kulit yang benar-benar bermasalah dengan jerawat. Set ini juga khusus untuk kulit belakang yang berjerawat.



1) Foaming Cleanser 100g = RM120
2) MAsk 85g = RM160
3) Freshener 100ml = RM120
4) Dark Spot Serum 9.5ml = RM170
5) Essence 30ml = RM230
6) Day Moisturizer (SPF 15) 30ml = RM170
7) Night Cream 30ml = RM170

Set Whitening Melacep pula khusus kepada sesiapa yang ingin mendapatkan extra kecerahan kulit. Jangan risau, tiada peeling dalam Mary Kay produk. ;)


Perfume

Okey, kepada peminat perfume, kali ni Anieda nak tunjukkan pula set perfume. Yang mana Anieda tunjukkan ni adalah favourite dari kebanyakan customer. Jangan bimbang Anieda akan bagi anda semua untuk bau sendiri perfume dr Mary Kay.



Koleksi perfume untuk kaum WANITA


Gambar atas skali adalah set penjagaan muka & badan untuk kaum LELAKI
Gambar dibawahnye adalah koleksi perfume untuk kaum LELAKI


Satin Hands & body Pampering (spa)


3 botol yang berwarna oren tu adalah set satin hands. Baunye amat memukau dari bauan buah peach. Anieda akan beri peluang kepada anda untuk mencuba produk penjagaan kulit tangan dan kaki ni. Ramai juga yang berminat dengan set ni. Botol yang berwarna cream tu untuk penjagaan kaki juga. Khusus kepada yang suka bershopping atau penat berjalan / bekerja, cream ni drp meant yang menyejukaan / menyamankan kaki yg letih.


PRODUK MAKE UP

Haaa...dah sampai masa untuk mencantikan wajah dengan warna-warna dari Mary Kay. Bahagian ni lah yang selalunye ditunggu2 oleh kebayakan tetamu Anieda..hehehehhee

Okey, untuk pengetahuan semua, kebanyakan para tetamu Anieda yang datang berjumpa dengan Anieda selalunye datang dalam keadaan sudah memakai make up. Oleh itu sebelum nak menyentuh wajah masing2, Anieda akan memastikan mereka membersihkan eye color dan lipstick yang mereka pakai tu dengan menggunakan Oil-Free Make up Remover.

Untuk pengetahuan semua, ramai yang sukakan make-up remover ni khusus yang suka memakai make up yang tebal seperti mascara (walaupun waterproof). Penggunaannye amatlah mudah untuk nak tanggalkan make up tanpa menonyoh mata sekuat2 nye..hehehehhee...ianya tanpa rasa melekit2 berbanding sesetengah produk lain. Ianya rasa seperti air biasa..Sungguh menakjubkan. Anieda memang syorkan kepada sesiapa yang memakai make up, senang untuk kita berwudhuk. Itu sbb Anieda boleh katakan 100% recomended this product..percayalah..



Ini lah dia the best make up remover.
Harga RM60 sahaja


Okey, lepas je dah removed make up kat muka, then barulah kita guna produk skin care seperti diawal Anieda dh jelaskan tadi. Sekarang, bila muka dah bersih, kita guna Liquid Foundation pulak. Liquid FOundation juga khusus untuk 2 jenis kulit iaitu kulit berminyak atau kering dan terdapat 5 color yang boleh dipilih. Tapi jangan risau untuk nak buat pilihan yg tepat, kulit Asia biasanye ada 2 tona color sahaja iaitu Ivory (cerah) dan Beige (gelap).

Mary Kay Medium/Full-Coverage Foundation
Harga RM60 sahaja


Gambar ehsan yg Anieda ambil dr Blog Follower Anieda. Tq Peeja


Ini adalah salah satu testimoni
dr kawan anieda punye blog iaitu Peeja;

"Aku ekceli mmg dr dulu guna product Mary Kay nie. Since aku guna satu product "ehem" "ehem" tuh muka aku naik jerawat penuh kot. Ish, takut aku nk igt balik. Mayb sbb aku stop kejap sbb susa nk cr product tuh kt farmasi ker, kedai runcit ker, maner2 je la. Kunun2 special la kan. Pastu, amik la ko. Rasakan lah. Hahahah...

Foundation nie sgt la flawless. Harga? Berpatutan and worth it kalo korg pakai. First time aku beli since March until December last year br habis. Cuba bayangkan lah jimat x jimat. Bekas kecik, korang just letak skit je then hasilnya?? Ahaa.....sgt memuaskan hati korang suma. Muka jd flawless gile ok. Opss...aku xhabis gtau lg pasal harga kan. RM** and aku sgt jamin korang tidak akan keciwa. Hee..."

Sebenarnye ramai yang minat dan teruja dengan memakai liquid faoundation ni...mmg best nk cuba x?




Mary Kay Mineral Powder Foundation & Mineral Foundation Brush
1 set RM135
Harga RM70 & RM65 sahaja
(boleh beli separate item)


Selepas kita pakai Liquid Foundation, anda perlu memakai Mineral Powder. Ramai juga yang suka dengan Loose Powder ni..Muka akan nampak flawless tau..terutama sbb dh pakai liquid foundation tadi.



Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder
Harga RM65 sahaja

Mary Kay Loose Powder
Harga RM65 sahaja


Ada sesetengah orang dia begitu sensitive dengan loose powder, tapi Mary Kay juga ada pilihan dalam bentuk pressed powder. Ada juga yang sensitive dengan liquid foundation, so Mary Kay ada pilihan dalam bentuk Creme to Powder. Setengah org paham istilah 2 way cake...mcm tu lah lebeh kurang jugak...




Mary Kay Compact Unfilled
Harga RM55 sahaja
(tidak termasuk color didalam)

Accessory dari Mary Kay dengan compartment yang bermagnetic. Sangat menarik, anda boleh buat pilihan samada nak letak powder, atau, eye color / blusher & lipstick. Pilihan ditangan anda.

Accessory mmg best. Kalo dalam compact ni anda boleh letak mcm2. samada nk letak lipstick ke lip gloss ke, eye color ke, blusher ke...mmg best...nak alih2 kan pn senang pakai magnet dan x jatuh pn kalo terbalik kan..nk tengok in reality x?? Bila lg??


Koleksi Lipstick dan Lip Gloss. Paling top favourite lipstipck ialah color Paradise Pink..
I likeee...
Harga RM48 sahaja


Mary Kay Tinted Lip Balm..very nice color
Harga RM55 sahaja


Untuk pengetahuan semua, ini produk baru dari Mary Kay. Sebelum ni lip balm tiada color, sekarang lip balm ni ada SPF15 disertai dengan color pulak..very nice..ada 7 pilihan color. Anieda dah pakai lip balm ni dlm 1 hari je masa tu tgh main netball diwaktu petang.. kononnye nak protect bibir dr sinaran UV..esoknye nk pegi kerja, terasa bibir Anieda licin sangat dan rasa best..tak perlu nak letak lipstik..wow!!! i like....nak cuba x??

Mary Kay Mineral eye colors
Harga RM26 sahaja


Mary Kay Cheeck colors
Harga RM35 sahaja


Okey yang dibawah ni adalah yang terbaru dari Mary Kay..

Mary Kay® Foundation Primer dengan SPF15 MelaCEP™ Whitening System
Harga 1 set cuma RM140 sahaja
Melacep Foundation Primer with SPF-15 RM80
Melacep Foundation Primer Compact RM50
Melacep Foundation Primer Sponges pk/2 RM10


Langkah Pertama dan Terakhir untuk Memiliki Wajah Berseri Tanpa Cela
. Memperkenalkan Mary Kay® Foundation Primer dengan SPF15 MelaCEP™ Whitening System Baru. Dengan Mary Kay® MelaCEP™ Whitening Foundation Primer dengan SPF15 baru, pelanggan anda dapat menyerlahkan wajah licin, berseri-seri seperti yang idamkan mereka. Mary Kay® MelaCEP™ Whitening Foundation Primer dengan SPF15 ialah sejenis formula pelembap merata secara licin tetapi mengering menjadi tekstur bedak. Boleh dipakai begitu sahaja sebagai langkah terakhir dalam rejimen penjagaan kulit, atau sebagai langkah pertama untukmenyediakan palet sempurna bagi memakai bedak asas atau kosmetik berwarna, ia membekalkan faedah resapan cahaya yang meratakan nada kulit dan mengoptimumkan kecerahan. MelaCEP™ Whitening Primer ialah kata yang pertama dan terakhir dalam penampilan wajah ceria dan berseri-seri.

Anieda dh try Melacep ni..mmg ada rasa perubahan...rasa flawless je lps pakai foundation and powder...sesuai pakai bg yg sesiapa suka pada outdoor..pakai pun sket je..

Rasanye Anieda dh bagi penerangan yang panjang lebar tentang produk2 dari Mary Kay..jadi tuggu apa lg...hubungi Anieda untuk mencuba produk2 ni secara PERCUMA je....rugi kepada sesiapa yang tak mahu mencuba sedangkan PERCUMA di depan mata.."tak kenal maka tak cinta"

* Harga setiap produk adalah mengikut harga pasaran....melainkan jika ada promosi, barulah ada perubahan pada harga..utk mendapatkan harga produk bolehlah terus menghubungi Anieda melalui email atau sms..

* Kalo anda x paham and benar2 berminat nk beli..just call or sms Anieda ek..INGAT...untuk serius buyers je ok....

Ada link You Tube dibawah..so anda leh lah tengok2 utk nk dpatkan tips teknik make up menggunakan Mary Kay dan juga perbandingan diantara produks yg lain. Mary Kay memang THE BEST...dan ada juga link utk nak tau tentang carer & Mary Kay World...so enjoy yourself...HAVE FUN yeeaah..!!!!





No comments:

Post a Comment