TIP PENJAGAAN MATA BY MARY KAY - INDULGE SOOTHING EYE GEL

Assalamualaikum semua fans MK 
Lama tak update blog MK kan??? Maaf lama menyepi hehe.. So, skg ni kita nk mula balik promote and share tip2 kecantikan dgn korang semua!!!.. best kan bila hari2 dpt tip kecantikan... huhu.. I try my best untuk share dgn korang. Semua org pun suka cantik kan. So let CANTIKKKKKKKKKKK!!!!!! ⧬

Date : 11 May 2017

Produk : Indulge Soothing Eye Gel 
Tip cantik : Penjagaan Mata

 APA KATA PARA PENYELIDIK PERUBATAN :



 Kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan


lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lainpada 

muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan 

mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis dan cengkung di bawah

mata. Ciri-ciri unik kulit di bahagian bawah mata ini pastinya memerlukan 


perhatian yg lebih teliti ☺❤❤❤

Mengandungi ekstrak teh hijau, yang terkenal dengan ciri-ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit.


  • Mengandungi ekstrak teh hijau, yang terkenal dengan ciri-ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit

  • Serikan kembali wajah yang suram dengan kelembutan dan kesegaran gel biru dengan ekstrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak di bawah mata.

FAKTA

Kulit di 

sekeliling mata adalah 

kulit yang paling nipis 

dan sensitif pada wajah 

DAN  meningkatkan 

lembapan 

kulit sehingga 130%



Pengguna sasaran : 

Pelanggan yg hadapi masalah bengkak dibwh mata


BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSINYA 




Ekstrak teh hijau
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan

(Camellia sinensis)
melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.




Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenang dan menyegarkan kulit.

Ekstrak timun


Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenang dan menyegarkan kulit.

(Cucumis sativus)




Ekstrak bunga ros

Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (contohnya kulit kelihatan lebih lembut, lebih licin).

(Rosa canina)






Nak lebih info dan nak tahu tip2 kecantikan yg lain, 
STAY TUNED okkkkkk. Shima akan update :) 

Hubungi kami sekarang !!!

❤❤❤ SENIOR BC SHIMA 018-2125854❤❤❤







Comments

Post a Comment

Popular Posts