Thursday, December 12, 2013

Skin Care & Make Up Class di Bukit Mertajam, Penang

Assalam dan selamat sejahtera

Berita baik bagi warga Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Kami akan mengadakan road show semula dan akan menggegarkan warga Pulau Pinang dengan kehadiran kami...check it out!!! First Come First Serve!!!!


Hubungi kami segera. Kami akan berikan yang terbaik bagi kaum wanita diluar sana. Inilah masanya untuk kita memberi tumpuan pada kulit wajah kita. Sudah semestinya anda inginkan kulit yang cantik dan juga ingin mempelajari teknik asas make up!!!!

Hubungi kami sekarang!!!
SSD Maimon : 012-3325761
BC Mimie Ezura : 012-6559961


Wednesday, April 10, 2013

Peluang Memenangi Percutian Ke Hong Kong PERCUMA

Assalammualaikum

Apa khabar peminat dan pengguna setia Mary Kay? Sudah sekian lama Anieda tidak update bloq ini yg boleh dikategorikan hangat jugak heheheh :) Rasa terharu diatas responds dari peminat dan pengguna setia Mary Kay yg menghubungi Anieda untuk mencuba atau mendapatkan product Mary Kay ini. Tidak kira dari seluruh pelusuk Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak yg menguhubungi Anieda untuk mendapatkan product dan juga ingin mengetahui apakah next event yg akan kami buat samada road show ataupun booth dan juga event di hotel2.

PERHATIAN!!!!!

Di sini ada berita hangat dan tergempar bagi mereka yang suka make up dan ingin mencuba untuk menjadi model. Tidak semestinya kita perlu cantik baru nk jadi model kan...so disini challenge bagi kami sebagai Beauty Consultant untuk mnjadikan impian anda menjadi kenyataan. 

Hadiah yg begitu menarik sekali jika Beauty Consultant menang kerana berjaya mengubah anda menjadi seorang yang hebat dari segi penampilan wajah.....dan bukan hanya untuk Beauty Consultant sahaja, malah anda yang menjadi model kami turut enjoy dgn kemenagan ini...nak tau apakah hadiahnye????

Jeng! Jeng! Jeng!

Hadiahnya adalah ANDA dan BC anda akan dapat melancong ke HONG KONG!!!!!!!
 Excited tak???? so camne cara nak menang, kita perlu melalui beberapa step or phase utk melayakkan kita sebagai pemenang....

Cara yang MUDAH, anda hanya perlu menghadirkan diri pada 
Tarikh : 19 April 2013 
Masa : 12tghri - 5ptg
Tempat : Emjay Saloon, Section 9 Shah Alam 
(Atas restoran Ayam Penyet)
Tel no. : Anieda 012-9068631
Maimon 0123325761
Mimi 0126574280
Tempat adalah terhad, so anda perlu tempah tempat sekarang...jangan lah lepaskan peluang ni ye....